Bij 123-track vind je alle soorten GPS trackers, LoRa tags. Wij bieden zowel mobiele trackers als te installeren modules aan. 
Indien je kiest voor een tracker die dient gemonteerd te worden, kan je dit zelf doen. Wanneer je niet genoeg expertise hebt, of zeker wil zijn kan je ook bij jouw garagist vragen of zij je willen helpen.
Wij kunnen je eventueel ook doorverwijzen naar een erkend installateur in de buurt. Prijzen voor de montage spreek je uiteraard zelf af met de gekozen installateur. 

Belangrijk: alle GPS trackers moeten een vrij zicht hebben naar buiten, dus geen metalen erboven.

GPS trackers kunnen bijvoorbeeld wel ingebouwd worden onder een dashboard of motorkap indien deze niet van metaal is. In machines, motoren, jetski's en dergelijke kan je ze ook in bijvoorbeeld de waterdichte stuurdoos indien deze niet van metaal gemaakt is. 

Graag helpen wij je ook verder met de installatie. Laat jouw gegevens achter via de contactpagina en we contacteren je voor meer info over prijzen en werking. Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies