Abonnement online platform

Wanneer je een tracker of tag aankoopt van 123-track, koop je meteen het jaarabonnement voor het eerste jaar online platform/mobiele versie mee aan. Je krijgt het eerste jaar 2 maanden gratis en betaald dus maar 10 maanden.

11 maanden na de aankoopdatum ontvang je van ons een betaalverzoek via mail. Zo kan je het abonnement voor het online platform opnieuw verlengen met 12 maanden.
Je ontvangt het verzoek op het mailadres dat opgegeven is tijdens het bestelproces.

Het abonnement is elk jaar opzegbaar, je hebt geen vaste contractduur. 

Gebruik online platform

Na aankoop van jouw 123-track GPS tracker verkrijg je van ons een persoonlijke login. Hiermee kan je inloggen op het online volgplatform. Daarop zie je in 1 oogopslag de locatie van jouw tracker(s). 
Verder kan je ook meteen bekijken of deze actief zijn, rijdend of in beweging. 

Meer details over ritten kan je raadplegen per tracker. Historieken worden 1 jaar bijgehouden zo kan je dag per dag de bewegingen, bepaalde ritten en snelheid van het voertuig bekijken. 


Verder is het mogelijk alarmen en perimeters in te stellen. Zo kan je een melding krijgen als jouw kostbare goederen een bepaalde zone verlaten. Bij GPS trackers met een ingebouwde batterij kan je een melding verkrijgen indien de batterij laag is. 
Voor GPS trackers die ingebouwd zijn in een voertuig, kan je een melding krijgen bij sabotage. 
Deze meldingen zijn in te stellen naar keuze. 

Door middel van rapporten kan je tevens een handig overzicht maken. Je kiest een tracker en een periode, zo krijg je inzicht in de bewegingen van jouw voertuigen en andere kostbaarheden. 

Je kan steeds kiezen tussen 2 soorten rapporten:

1. Ridereport, geeft overzichtelijk alle geregistreerde ritten weer.
- Start-/stoplocatie
- Kilometerstand
- Afgelegde afstand
- Datum en tijd 
- Opmerking per rit 
- Belangrijke wegen 
2. Vehicle tracking, alle geregistreerde posities.
- Coördinaten 
- Datum en snelheid 
- Snelheid
- Kilometerstand
- Adres 

Bij de aanschaf van een GPS tracker van 123-track ontvang je steeds digitaal de handleiding voor het instellen van jouw tracker en gebruik van het online volgplatform. Geraak je er zelf niet uit of heb je aanvullende vragen? Aarzel zeker niet ons te contacteren!

 Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies