Bezig met laden...
visibility

LoRa Move tag

De LoRa move tag werkt via het LoRa netwerk, niet over GPS. Zeer laag stroomverbuik, dus de batterij gaat tot wel 5 jaar mee.

165,00

LoRa Tag

De 123-Track LoRa Move tag is een geolocatie tracker welke is voorzien van een gevoelige bewegingssensor.

Toepassing

Deze tag is met name bedoeld voor het volgen van bepaalde objecten, waarbij de tag tijdens beweging een hogere updatefrequentie kan hebben dan in rust. De tag signaleert ook direct als een object in beweging komt, en is daarmee ook uitermate geschikt voor het bewaken van objecten waarvan het in beweging komen op zich al zou moeten leiden tot een alarm. De plaatsbepaling van de tracker werkt op basis van LoRa Geolocatie en de locaties van de tag worden doorgegeven aan de mobiele app.

LoRa plaatsbepaling

Plaatsbepaling in het Proximus LoRa netwerk, waar de tracker gebruik van maakt, geschiedt niet vanuit de tag, maar vanuit het netwerk zelf.
Iedere keer als de tag uitzendt probeert het netwerk de tag uit te peilen vanuit 3 of meer basisstations om zo de positie te bepalen. Dit is niet zo nauwkeurig als GPS, maar heeft wel als voordeel dat de tracker zeer weinig energie gebruikt. De nauwkeurigheid is in open gebied ca. 50 meter en in stedelijk gebied 100 à 150 meter. Daarnaast kan het voorkomen dat een uitzending niet minimaal 3 basisstations bereikt, waardoor geen kruispeiling mogelijk is. De mobiele app laat in zo'n geval wel een schatting van de locatie zien, en als maar één basisstation bereikt werd, dan laat de app de locatie van dit basisstation zien.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies